Sofa Turisten

Reis verden rundt og bo gratis.

House-sitting Bali
Written by Anya

En lengre ferie kan hale med seg astronomiske hotell kostnader men du kan eliminere den posten med enkle grep. En måneds slotts-ferie eller 6 uker på en mansion med svømmebasseng i Bali uten å betale en krone? Tid For Tur viser deg hvordan.


Over hele verden bor det folk som av ulike årsaker ikke ønsker at huset skal være forlatt når de reiser bort. Det kan være at de ønsker tryggheten ved at huset er bebodd, man vil ikke at hagen skal tørke ut under fraværet eller man har et kjært kjæledyr man ikke ønske å plassere i kennel. Uansett vil man dra på tur uten naget av bekymring som etser i magesekken.
house-sitting New ZealandHouse-sitting er en vinn-vinn ordning hvor du er en happy-camper i komfort som langt overgår hotell og hus-eieren unngår bekymrings rynker på tur. Vi har funnet 5 nettsteder som matcher reiseglade med hus over hele kloden. Lengden på oppholdet varierer fra en uke opp til flere år men de fleste ligger på noen måneder. Hva med denne utsikten i New Zealand fra 15. juni til 9. august 2014?

For å realisere drømmen registrerer du enkelt en profil på ønsket nettsted mot et lite gebyr men sett imot hva du sparer på hotell er det usle kroner å regne. Trustedhousesitters er den dyreste men også den med flest brukere. Erfarne «hus-vakter» sier de får 95% av oppdragene sine derfra. Ta deg tid med profilen da den fungerer som din søknad på de annonsene du velger å ta kontakt på. For å styrke profilen er det lurt å nevne hva slags erfaring du har med kjæledyr og hvor god du er med gressklipperen. Om du er huseier selv er det et pluss da det vitner om erfaring rundt vedlikehold. Tenk deg hva du hadde ønsket å vite om noen skulle passe din bolig og skriv deretter. Legg ved mange gode bilder samt referanser, både på jobb og karakter, slik at huseieren føler seg trygg på at du ikke er en gjøk med mørke hensikter.

House sitting AustraliaMange av de som ønsker noen å passe huset nå i sommer setter inn annonser nå. Om dette kunne være noe for deg så sjekk ut linkene nedenfor. Kanskje det blir nettopp du som kan nyte denne deilige terassen i Avalon, Australia i sommer.

Trustedhousesitters
Luxuryhousesitting
Housesitworld
Housecarers
Mindmyhouse

About the author

Anya

Reiseglad mamma med skrivetrang, geleider en pode på tre på eventyr og utforsking. Ønsker seg fet reisekonto og retningssans - men tror på hverdags magi og at det enkle ofte er det beste.

Hva syns du?