Sofa Turisten

Spar 10-70% på hotell, sett pengene på riktig hest.

Travelpony
Written by Anya

Planlegger du storbyferie bør du lese dette først. Hotellmarkedet flommes over av nettsteder som alle lover å finne den beste dealen for deg. Internett er godt krydret med reklamebannere og har du tv skal det godt gjøres om du ikke er delvis hjernevasket av Momondo, Trivago og Hotels.com blant flere. Men det er en ny aktør på markedet, en som er betydelig billigere. Hvorfor? Fordi de ikke bruker penger på markedsføring.

Store reisesider bruker så mye som 40% av budsjettet på markedsføring. Travelpony stoler på at brukerne selv sørger for markedsføringen ved word-of-mouth og kan derfor gi deg den samme hotellopplevelsen med besparelser på mellom 10 – 70%. Hvordan? Du logger inn med facebook kontoen din, søker opp passende hotell, booker og deler på facebook. Slik får de annonsert til dine venner uten at du må betale for deres reklamekampanjer. Om du derimot ikke ønsker å dele på Twitter eller Facebook kan du gi et “Pony-Promise” i steden, hvor du simpelthen lover å fortelle vennene dine om nettstedet. En veldig allright ponny! Dette liker Tid For Tur.

For godt til å være sant? Vi kikket litt nærmere på det. Hva kan vi spare om vi bruker TravelPony til å booke en romantisk hotell weekend i Paris, valentinerhelgen 14 – 16 februar 2014, bare en uke fra nå?

TravelPonyPrices Paris

Som du ser sparer du rundt 2500,- ved å booke gjennom TravelPony istedenfor de etablerte sidene du kjenner fra før.

TravelPony er som sagt en ny aktør på markedet og teppe-dekker ikke kloden i skrivende stund. De har god dekning i statene og I Europa har de hotell avtaler i de største byene. Absolutt verdt å bokmerke for å se eventuelle besparelser før du booker overnatting.

About the author

Anya

Reiseglad mamma med skrivetrang, geleider en pode på tre på eventyr og utforsking. Ønsker seg fet reisekonto og retningssans - men tror på hverdags magi og at det enkle ofte er det beste.

Hva syns du?