Tips & Anmeldelser

Guide til gode kjøp og kvote på Tax Free.

Screenshot_2016-07-02-07-55-06
Written by Anya

I ett mylder av utvalg og mennesker men i mangel på den eksepsjonelle servicen man er vant med fra Vinmonopolet er det lett å bli forvirret over Tax Free tilbudet. Hva er gode kjøp? Hvilken vin passer til menyen man har planlagt for gjester? Sparer man i det hele tatt særlig mye ved å ikke vente til polets assistent kan guide en? En lomme sommelier spesielt laget for Tax Free butikken ved Oslo, Bergen og Stavanger flyplass er en utgift på 22,- men er verdt investeringen.

Gode Vin Kjøp – Google Play  Gode Vin Kjøp – Apple

Gode Vinkjøp Utvalg

Appen gir gir en god oversikt på de beste kjøpene og sammenligner prisene med med vinmonopolet. Vurderingene er skrevet av en vin ekspert på klar og forståelig norsk. Du bommer ikke på vinen til rype laget igjen. Du blir også oppmerksom på hvilke betydelige besparelser du kan gjøre og kan blir fristet til å overgå kvoten. Men hvor mye koster egentlig fortolling?

Tollvesenet har denne uken lansert verdens første Kvote App. Denne har en kvote kalkulator slik at du lett kan holde kontroll på å ikke overstige enten du handler for en eller to personer. Men om du så velger å ta med deg noe ekstra vil den også gi beskjed om hvor mye det vil koste og fortolle noen av varene. TFT sjekket og syntes det var overraskende billig. Fortollingen skjer via appen og du kan spasere gjennom grønn sone med glassklar samvittighet. Såre enkelt. Tidsbesparende. Idiot sikker. Gratis.

Kvote Appen – Google Play  Kvote Appen – Apple

Kvote App

About the author

Anya

Reiseglad mamma med skrivetrang, geleider en pode på tre på eventyr og utforsking. Ønsker seg fet reisekonto og retningssans - men tror på hverdags magi og at det enkle ofte er det beste.

Hva syns du?